maanantai 28. huhtikuuta 2014

Luonnetestivideo

Oodi kävi viime heinäkuussa luonnetestissä. Osa-aluepisteitä olenkin tänne postaillut jo silloin, mutta video on jäänyt laittamatta. Tässä siis linkki.

Oodin luonnetesti 25.7.2013

2 kommenttia:

 1. Heippa! Mukavaa että laitoit filmin näytille! Meillä on Wiiman kanssa sama koitos edessä kesäkuussa ja olenkin vähän filmejä katsellut, niin tietääpi sitten vähän mitä tuleman pitää.

  Minusta Oodi oli kovin reipas. Mietin että kyllä sitä mahtoi ihmetyttää mihin ihme paikkaan olitte oikein tulleet kun joka paikassa paukkui ja rämisi ja ihmiset huitoivat kiukkuisesti.
  Liikuttavinta oli että filmin perusteella ei räminät ja paukkeet hetkauttaneet Oodia lainkaan niin paljon kuin se että hän pariin otteeseen menetti sinut. Se oli paha paikka. Uskollinen koira, Lassie-ainesta =)

  Mukavaa kevättä ja rapsuttelut Oodilaiselle!

  VastaaPoista
 2. Oodi taisi tuumata, että näin kummalliseen paikkaan ei viitsi mammaa yksinään jättää :D Testi oli kyllä mielenkiintoinen kokemus, jännä nähdä sitten, että millaisen tuloksen Wiima saa!

  Videossa ei näy pimeä huone, jossa Oodi siis vaan painatti melkein suoraan ovelta meikäläisen luo ja sen jälkeen vähän haisteli lattiaa.

  VastaaPoista