sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ensimmäinen kesäpäivä


Hellepäivän aamu alkoi hitaasti. Oodi könysi viereen kerjäämään rapsutuksia.

Iltapäivällä suunnattiin halki hämyisen Ramsholmenin metsän Högholmenin kallioille tutkailemaan maisemia. Oodi kahlaili tovin, ja sitten pitikin jo hipsiä takaisin metsän suojiin polttavalta auringolta.

Vielä on kesän ensimmäiset punkit löytymättä - jokohan tämän reissun jälkeen?

4 kommenttia:

 1. Oi, meren rantaa. <3 Tyytyväisen näköistä kesäfiilistelyä. Terkut velipuolelta, jolla tuntuu tekevän tiukkaa nämä kuumat, kun iso reppu painaa ja silti pitää mellastaa ja touhuta joka suuntaan... ;) Onneksi pääsee väliin pihalle kesätuuleen juoksentelemaan.

  VastaaPoista
 2. Onnea muuten ilmeisen onnistuneesta lähtölaukauksesta Oodin jälkikasvun maaimaan saattamiseksi. :) PLS:n sivuille on päässyt pieni painovirhepaholainen, kenties osuva nimi vasta astutetulle narttukoiralle. ;) (Aina Valmis Oikeasti Odotettu :D )

  VastaaPoista
 3. Voi pientä mellastajaa, ihania kuvia! :) Täällä tosiaan jännitetään, että miten kävi - Oodi kyllä oli aina valmiina, että siitä ei jää kiinni :D

  VastaaPoista
 4. Oih, en ollutkaan huomannut tuota Oodin suurta uutista PLS:n sivuilla, ennen kuin tästä luin. Onnea ja peukutuksia teille =)
  Niin ja naapurisaaresta sellaisin terkuin että täällä saalis on tähän mennessä kaksi punkkia: toinen iisipiisi keskellä otsaa, mutta toinen ikävästi ihan silmäkulmassa. Mutta senkin poistosta selvittiin.
  Iloisia odotuksia sinne päin ja voihan paksusti Oodilainen! :)

  VastaaPoista