lauantai 23. lokakuuta 2010

Syysleireilyä ja -lomailua


"Nätti tekee maailmaa nätimmäksi" laulaa Jukka Poikakin

Oodi lastenleireili kanssani syysloman kunniaksi ja kivasti meni. Lähinnä Oodi tapasi leiriläisiä satunnaisesti ulkosalla, kun sisätilat pidettiin koirattomina. Kovaan luonnetestiin neitonen joutuikin, kun joutui katsomaan vierestä kun lauma lapsia pelasi lipunryöstöä pilkkopimeässä taskulamput käsissään. Alkupöhinöiden jälkeen Oodi malttoi istuskella vieressäni led-valo valjaisiinsa kiinnitettynä seurailemassa lapsien viuhtomista ja huomautti vain läheltä kovaa juosseille kisaajille että olisi sopivaa pysyä kauempana kirmaamassa.

Leirin jälkeen käytiin huilaamassa Joutsassa, jossa Oodi tapansa mukaan leikki metsässä työmuurahaista...


Isoin keppi, jota Oodi yritti kantaa, oli tätäkin vielä puolet pidempi...

3 kommenttia:

  1. Moi!

    Onpa kiva blogi sulla. Harmi että sattui tuo vastoinkäyminen jalan kanssa! Onneksi Oodi on ilmeisen hyvin parantunut.
    Meillä on nyt puolivuotias paimensukuinen narttu Hetta (Millanun Nuppu), joka muistuttaa kuvaustesi perusteella paljonkin Oodia :) (ulkonäöstä väri ja paino puolivuotiaana, kiltteys mutta uskomaton innokkuus - ohituksista ei oikein voi ehkä varsinaisesti puhua, mutta nykyään voimme jo NÄHDÄ toisen koiran, ilman että tuo saa hepulin...) Meillä ei vielä blogia ole, pitäisiköhän perustaa, hmm... Ajattelin kuitenkin ilmiantaa itseni, eli taidanpa alkaa seurata blogiasi!

    joulunalusterkuin Laura Mäkelä

    VastaaPoista
  2. Nouu, kirjoitin sulle vaikka mitä mutta kaikki hävisi bittiavaruuteen!

    Kiitos kehuista ja kiva kun ilmiannoit itsesi :) Tervetuloa seurailemaan, pitäisikin taas päivittää kuulumisia. Hetan meininki kuulostaa tosiaan tutulta, meilläkin pyritään näkemään muita koiria lähempää vaan sovitusti/koirapuistossa ja lenkkiteillä kierretään kauempaa ettei neiti ota oma-aloitteisesti lähikontaktia :D

    Perusta ihmeessä blogi niin päästään mekin lueskelemaan! :)

    VastaaPoista
  3. http://hepuleita.blogspot.com/

    No niin! Hetan blogi on nyt sitten avattu. Tää blogspot onkin tosi helppo käyttää, ihana kun voi noin vain lisäillä kuvia ja videoita!

    VastaaPoista