maanantai 9. toukokuuta 2011

Riekkurehvit


Oodi paimentaa

Oodi pääsi riekkumaan Nasse-urosbasenjin kanssa koirapuistossa. Seuraamme liittyi myös 9kk ikäinen Piitu-labbis ihmisineen. Oodi ja Nasse ovat molemmat sen ikäisiä, että koirapuistoon ei viitsi mennä turhaan hakemaan huonoja kokemuksia toisista, vieraista koirista, mutta tyhjässä koirapuistossa on sovitusti kiva käydä leikkimässä. Piitu-labbis tosin oli ihan uusi tuttavuus, mutta koska musta pentusalama oli niin letkeä ja positiivinen pakkaus, niin neitosetkin tulivat vallan erinomaisesti juttuun keskenään :)


"Kukas olet?"

Perusasetelma oli se, että Piitu viiletti edellä keppi suussaan, Nasse seurasi välittömästi Piitun kannoilla ja Oodi rääkyi perässä vihoviimeisenä.





Vaikka kepit ovat yleensä Oodinkin mieleen ja niistä olisi mukava taistella kaverin kanssa, antoi Oodi Piitun touhottaa itsekseen keppiensä kanssa. Piti tilannetta silti tarkkailla lähietäisyydeltä ja odottaa, koska Piitu säntäisi taas juoksuun niin että voisi lähteä perään.





Hienosti Nasse antaa tyttöjen olla rauhassa, vaikka tuoksut ovatkin kovin huumaavia.





Juokseminen oli mukavaa, mutta lämminhän lappalaiselle näillä keleillä tuli. Vesipullo ja pieni kippo onkin tärkeä varuste, ettei käy hassusti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti