maanantai 18. heinäkuuta 2011

Kuinka teinipoika kesytetään



15 kiloa topakkaa suomenlapinkoiratyttöä ja 40 kiloa valkkari-sakemannisekoitus teinipoikaa kohtasivat tänään pitkästä aikaa riekkumeininkien merkeissä. Elopainolla ei juuri ollut merkitystä, kun suoran toiminnan nainen Omps väänsi heti kärkeen viriilille nuoriherra Lucalle rautalangasta, kuinka hienoja neitejä tulee kohdella. Luca sai mm. "laitan tän mun tassun vaan varovasti tähän sun selän päälle..." -yrityksillään osakseen tiukat ja asialliset sättimiset Oodilta.

Kaksikon yhteiselo sujuikin kiellettyjen asioiden listan läpikäymisen jälkeen oikein mainiosti riehakkaiden leikkien merkeissä. Omps taitaakin olla koiranelämän alkeiden opettelun kannalta ihanneseuraa juurikin viriileille nuorille uroskoirille - O jaksaa ikuisuuksiin säätää, härvätä ja riekkua, mutta torjuu myös tarpeen tullen reippaasti ja selkeästi sulhojen lähentely-yritykset.


Pulmu aka Pastori seurasi järkyttyneenä sohvan selkänojalta riekkujen ensihetkiä, Pulmerssonin onneksi siirryttiin kuitenkin pian tyhjään koirapuistoon


"Hei mitä sä teet? Voinksmä osallistua?"


Siellä ne jossain viilettää


Oodi vaanii




Majakka ja perävaunu




Komistus! Luca on kivasti saanut värityksensä sakemannin puolelta ja rakenteen valkkarin puolelta. Vielä kun hontelo teinipoitsu saisi massaa luidensa ympärille niin ai että.


"Vieläköhän toi jaksais juosta?"

2 kommenttia:

  1. On niillä kyllä aika huima kokoero, varsinkin tuossa viereikkäin kulku-kuvassa oikein korostuu, mutta onneksi ystävyys ei katsoa kokoa eikä näköä! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Ja Oodin leikit on usein niin vauhdikkaita, että hyvä vaan et on vähän isompi leikkikamu menossa mukana!

    VastaaPoista