sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Hiihtis!

Oodilainen, joka elää arkensa yhden ihmisen koirana hiljaisessa kerrostaloasunnossa, muuntui hiihtolomaviikoksi aivan täy-del-li-sek-si riparin leirikoiraksi kaiken hälinän, häsellyksen, epäsäännöllisyyden, avoimien ovien ja lojuvien tavaroiden keskelle.

Oodi kohtasi jokaisen koiraa lähestyneen leiriläisen, isosen ja työntekijän vilpittömästi rakkaudella; tervehtien, hyväksyen ja huomioiden kaikenlaiset ihmiset varauksetta kieli lipoen ja häntä heiluen. Oo toimitti tarvittaessa niin sketsinäyttelijän, sielunhoitajan, leikitettävän, lenkitettävän, hajamielisesti rapsutettavan kuin sylikoirankin virkaa ♥Oodi tervehti kaikkia iloisesti, kuitenkin osasi jotenkin hyvin taitavasti mitoittaa intonsa ihmisen mukaan. Toisten viereen istui ilman vaatimuksia ja otti vastaan jokaisen salaisenkin silityksen tekemättä siitä numeroa. Toisilta nuoli naamat puhtaiksi ja reuhusi väsymättä pallon perässä.

Oodi myös valtasi härskisti itselleen nukkumapaikan myös toisen ohjaajan sängystä, koska siitä pystyi tarkkailemaan paremmin pihaa. Sydämen lisäksi Oodi saattaa siis viedä myös sänkysi ;)

2 kommenttia:

  1. Vähänkö Oodi on pätevä ja hieno leirikoira. <3 Mun ihannepaimensukuiseen (ja koiraan yleensäkin) kuuluu juuri tuo koiran oma "maalaisjärki" ja tilannetaju. Upeita ominaisuuksia. :)

    T. Niuniun "Eijaksakirjautua" Elina

    VastaaPoista
  2. Tuollaisella leirillä pienen lappalaistyttösen päivät kuluvat varmasti vauhdilla. Joka käänteessä rapsutukseen ja halimiseen valmiita kätösiä ja sylejä.

    VastaaPoista