torstai 19. helmikuuta 2015

Räiskyvää rakkautta jo muutaman kuukauden ajan

Kas näin sosiaalisen median kuvien- ja kertomustenjakomahdollisuus on imaissut meikän täysin mukaansa. Ei tule blogia paljon päiviteltyä, kun Facebookin eri ryhmissä voi jakaa koirien kuulumisia, ja monet blogin seuraajistakin kuuluvat noihin porukoihin. 

Eipä silti haudata blogielämää, koska facebookittomiakin seuraajia on vielä olemassa. Ja sitäpaitsi täällä jutut säilyvät jotenkin paremmin koottuina, kuin hajanaisissa Facebook-ryhmissä. 

Tässä siis muutamia kuvamaistiaisia meidän elämästä syksystä talveen. Muutamia pentukuvia, ja joitakin uudempia.

Lykky on i-ha-na pentu, ja olen niin onnellinen, että juuri Lykky muutti meille. Ollaan hiljalleen aloiteltu agilityharrastusta, ja se on ollut Lykyn kanssa hurjan mukavaa. Lisäksi olisi tarkoitus viedä molempia tyttöjä lammaspaimeneen tässä kevään aikana.


Joku saattoi käydä pulahtamassa...
Uimari itse teossa, itse se tuonne lähti uiskentelemaan.

Lykky oli syysloman aikoihin vielä aika pieni ja Oodi karvaton.

Emoeläimen komea häntähuiskula :D


Syksyllä käytiin myös tutustumassa Teijon retkeilyalueeseen. Reitti vanhalle pirunpellolle oli ainakin todella kiva ja helppokulkuinen pennullekin, ja Teijon alue vaikutti muutenkin mielenkiintoiselta paikalta.

Sitten pari pötkötyskuvaa eri ajankohdilta. Vaikka Oodi ja Lykky ovatkin reippaita tyyppejä, osaavat molemmat arvostaa myös rentoa meininkiä!
Liekö ihan kaikki inkkarit kanootissa?


Tässä uudempi kuva helmikuun alusta, Lykky on jo melkein Oodin kokoinen, mutta toki pentumaisen siro vielä.
Ja loppuun vielä parin päivän takaisia lomatunnelmia, aika paljon nämä toisistaan tykkäävät, höpsöt.
1 kommentti:

  1. Ihana kaksikko ja kiva lukea pitkästä aikaa teidänkin kuulumisia! Oodin mammakarva-tilanne aiheutti tahatonta hihitystä, mutta hienosti sekin on kasvanut takaisin :)

    VastaaPoista