maanantai 2. tammikuuta 2012

"Kun jäätyy syys, painat vaan pään tyynyys, kun sataa lunta, harmaata lunta"



Ei, meillä ei kuunnella Gimmeliä, ei syytä huoleen. Nuo lyriikat sattuivat vaan sopimaan tähän päivään aika osuvasti. Ennen kuin Oodi painoi autuaasti karvapäänsä tuohon harmaalle sohvatyynylle, niin käytiin Laukaan Majajärven suunnilla vähän seikkailemassa.

Suunnattiin kulkumme uimarannan kautta yhteen ihanaan ja tuuliseen niemenkärkeen. Oodi reippaili melkein koko matkan irti, tosin yhden metsurin takia otin Oodin varmuuden vuoksi hihnan päähän. Tuon metkuista kun ei aina tiedä, olisi saattanut käydä moikkaamassa moottorisahamiehen vaikka reippaasti muuten kuuntelikin kieltojani eikä mennyt esimerkiksi jäälle juoksentelemaan.

Oli tosi harmaa ilma, mutta itsepäisesti kuvailin silti muutaman räpsyn reissulta kännykän kameralla.





Keppileikkikaverin puutteessa piti keppejä jäädä pureksimaan.



Seuraavat kuvat ovat ihan mahdottoman huonoja, mutta piti kuitenkin laittaa yhden toisaalla käydyn keskustelun innoittamana näkyville vähän todistusaineistoa tämän(kin) retken kakkapyöriäishommista. Missä paha haju, siellä iloinen lapinkoira.





Tuulisessa niemenkärjessä syötiin eväitä ja palattiin sitten samaa reittiä takaisin.

4 kommenttia:

  1. Uskotaan uskotaan! ;) kakka parfyymeista paras, taitaa olla lappalaisnarttujen yksi muotisanonnoista...

    Rapsuja Oodille! :)

    VastaaPoista
  2. On se kyllä tomeran näköinen typy! :) Ja samaa kierimistä meilläkin toki.

    ...Meillä oli just tällänen metsurin-moikkaus-singahdus yks päivä... Prkl. Että voikin olla kiinnostavaa, kun joku käynnistelee moottorisahaa!

    VastaaPoista
  3. Nää on semmosia kullanmuruja, jotka ajattelee et täytyy emäntää/isäntääkin välillä aktivoida tämmöisillä pienillä tempauksilla ;) En epäilis sekuntiakaan, etteikö Oodikin olis käynyt moikkaamassa jos olisi saanut tilaisuuden.

    VastaaPoista