maanantai 8. lokakuuta 2012

Säätövarassa löytyy

Joskus pari vuotta sitten olen muistaakseni päivitellyt ihan samaa asiaa, mutta päivittelenpä uudelleen. Meidän kaapista löytyy nimittäin vuosisadan ehkä säädettävimmät heijastinvaljaat!

Oodilla oli nimittäin tänään juoksulenkillä päällä pitkästä aikaa Topcaniksen heijastinvaljaat, jotka aikoinaan on nähty jo 12-viikkoisen Oodin päällä esimerkiksi näissä kuvissa. Ihan uskomatonta, miten sopivat ne on edelleen, kun remmejä on säädelty pidemmiksi.

Oodilla on juoksukäytössä ja välillä muutenkin Hurtan y-valjaat, mutta jotenkin tuntuu ettei ne istu ihan kunnolla. Etukappale on liian suuri Oodin kapoiselle etuosalle. Kyllä ne päällä pysyy ihan hyvin, mutta jotenkin silti niistä näkee ettei ole ihan istuvat. Näissä Topcaniksissa on sopiva pitkä selkäkappale ja mahanalusremmi ja etuosan saa istumaan hyvin, joten käytetään nyt näitä sitten. Vähän taitavat kuluttaa karvaa pehmustettuja versioita enemmän. Ehkä myydään jossain vaiheessa noita epäsopivia vermeitä pois ja ostetaan vaikka pehmustetut säätövaljaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti