tiistai 2. lokakuuta 2012

Selkä suoraksi ja tavoitteita kehiin

Jaa-a, se on ilmeisesti tällä emännällä edessä ryhdistäytymisen paikka.

Viime keväänä käydyn arkitottiskurssin jälkeen ei olla säännöllisesti treenattu mitään ihan treenitreenimielessä. Tai ei me koskaan mitään the harrastajia olla oltukaan, oman mielenkiinnon mukaan ollaan kokeiltu sitä sun tätä. Toki arkeen sisältyy paljon erilaisia opettelun paikkoja ja lenkeillä hömpötellään sivulletuloa, kaukokäskyjä ja sen semmoisia. Kyllä te tiiätte. Jotenkin sellainen koiran kanssa harrastaminen, joka vaatisi ulkopuolisten osallisuutta, säännöllisyyttä ja rahaa ei just nyt tänä syksynä huvita. Paitsi haun alkeet tahtoisin kyllä oppia jossain vaiheessa, uskon että Oodi tykkäisi ihmisten etsimisestä.

Oodi nauttii ihmisen kanssa tekemisestä, joten olisi kiva viritellä edes jotain pientä ja säännöllistä toimintaa. Tänäänkin tyyppi lenkillä ihan lensi tuohon sivulle istumaan monta kertaa valtavalla loikalla ja seuraamisessa tanssi sipsutuspolkkaa, koska oli vaan niin mahdottoman innoissaan. Siksi ajattelinkin ottaa tavoitteeksi, että joka päivä pidetään viiden minuutin mittainen treenituokio joko ulkona lenkin lomassa tai sisällä. Oodi saa opetella sekä vanhoja että uusia juttuja, ihan oikeita tottelevaisuusliikkeitä ja hömpöttelyä - tärkeintä on iloisuus ja hyvä meininki :) Ja se, että tästä voisi tulla tapa ainakin vähäksi aikaa.

Lähtekää messiin viiden minuutin haasteeseen? Voin yrittää saada tänne myös jonkinlaisia kuvatodisteita meidän pikatreeneistä ;) Sikäli mikäli todellakin saan ryhdistäydyttyä!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa kivalta! :)
    Kuuran kanssa ollaan treenattu muutaman kerran viikossa vähän pitempiä jaksoja(kesällä on tosin vähän lipsuttu..), mutta eipä tekisi pahitteeksi nuo päivittäiset viiden minuutin haasteetkaan.
    Hakua olisi jännä itsekin kokeilla, jos vain löytyisi joku opettamaaan siihen.

    VastaaPoista