lauantai 6. lokakuuta 2012

Super!

Viiden minuutin päivittäinen treenirutiini on ehkä parasta ikinä! Jauuu jess whuhuu vouu jippijaijee, oon niin innoissani!

En ole katsonut kellosta aikaa, mutta päivittäin ollaan nyt muutaman päivän ajan pidetty lyhyt treenihetki joko lenkin lomassa jossain kentällä tai kotona. Tänään pidettiin jopa parikin. Tuntuu jotenkin niin helpolta ryhtyä hommaan, kun tarkoitus on puuhata vaan pieni hetki eikä tarvitse etukäteen juuri suunnitella tai mitenkään valmistautua. Mutta silti hommassa on suunnitelmallisuutta. Sopii mulle!

Oodi on saanut muistutella mieleen mm. peruuttamisen saloja, sivulla pyörimistä eri suuntiin, sivulletuloa, liikkeestä seisomista ja uusimpana tulokkaana tavaroiden noutamista. Kaikki jutut on vielä olleet jossain määrin tuttuja ennestään. Ja Oodi on niin innoissaan <3 Lyhyen hetken aikana Oodi jaksaa olla ihan täpöllä mukana koko ajan. Treenihetken lopetuksen yritän pitää aika tasoittavana, Oodi saa esimerkiksi purkaa hillumisenergian lelun retuutteluun. Onneksi Oo osaa aika hienosti vapaa -luvan, ja tietää että sitten saa lähteä nuuskuttelemaan puskia ja palautuu näin vähän niinkuin itsestään perus lenkkimOodiin.

Tänään opeteltiin pariin otteeseen noutamista. Oodihan mielellään retuuttelisi kanssani palkaksi tuomaansa esinettä, mutta olen nyt tänään ehdollistanut "tuo" -käskyä sellaiseksi, että palkka on eri kuin tuotava esine. Kun vaikka pallonrämä tömähtää käteeni niin palkaksi saa sitten retuuttaa selkäni takaa ilmestyvää sukkaa. Joskus yllärinä palkkana on namia. Oodi sinkoaa ihan tosi tärkeänä aina haettavan esineen perään heti luvan saatuaan, mutta yrittää aina välillä kokeilla, että ilmestyisikö palkkasukka piilostaan jos esineen kuskaa vain puoleenväliin ja sen jälkeen ehkä vielä vähän yrittää komentaa ;) Treenaillaan vielä tovi Oodin omien lelujen kanssa sitä, että esine tulisi suoraan käteeni, ja ehkä sitten voisi kokeilla ihan oikeita tavaroita - esimerkiksi kaukosäätimen nouto olisi aika kätsyä! Oodi kuitenkin rohkeasti kantaa monenmuotoisia ja -painoisia asioita suussaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti