sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Katselmuspose

Bongasin netin syövereistä Oodista katselmuskehässä otetun hienon sivuposeerauksen, kiitos kuvasta Minna Rinne! :)


Ehkä täälläkin alkaa postaustahti hiljalleen kiihtyä, koska sain graduni painoon tuossa viime viikon lopulla. Nyt voi siis keskittyä muuhunkin kuin tieteellisen tekstin kanssa painiskeluun. Esimerkiksi blogin päivittämiseen. Huippua jee!

4 kommenttia:

  1. Isot onnittelut Gradun valmistumisesta! (Ja nätti Oo, mutta gradutuskastelijana sitä jotenkin kiinnitti huomiota tuohon varsinaisesti koiraan liittymättömään uutiseen. :D )

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Niin tässä postauksessa ehkä on tosiaan kaksi vähän liian hyvää juttua samassa, hihih ;) Tsemppiä Elina graduun, toivottavasti sullekin tulee pian aika päästää "lapsi" maailmalle :D

    VastaaPoista
  3. Onnittelut gradusta Elinalle! Suuri ponnistus takana! Ja ihana Oodilainen, jota en harmikseni katselmuksessa tavannutkaan, mutta onneksi sinut edes :)
    (ja pakko vielä todeta: en ole itse koskaan gradua kirjoittanut, niinpä siitä johtuen varmaan ei heti sytyttänyt tuo E.S:n kommentti gradutuskastelijasta - jaoin sen mielessäni näin "gradutus-kastelija" ja ihmettelin mistä siinä voi olla kyse :) Mutta sitten oivalsin aika pian, ettei ole kastelijasta puhe, hihii!)

    VastaaPoista