maanantai 22. syyskuuta 2014

Uintihommia


Lykky on ihan mahdottoman kiinnostunut vedestä. Viikonloppuna lenkkeiltiin järven läheisyydessä ja pentunen pyyhälsikin aina tilaisuuden tullen läträämään vedessä. Lauantaina Lypster keskittyi lähinnä kahlaamaan ja hyppelehtimään vedessä, mutta märäksihän siitäkin tuli, kuten kuvasta näkyy.

"Ai kuka on ollu järvessä, en yhtään tiiä!"


Sunnuntain lenkillä suureksi yllätyksekseni Lykky kävi omatoimisesti kaksi uimakeikkaa järvessä. Oodin kanssa vasta pääsimme rantaan asti, kun pikkuinen oli jo ensimmäisellä uimarundilla. Oodia jalkojen irrottaminen pohjasta jännittää, mutta Lykky on ilmeisesti perinyt enonsa Kepsun uimarigeenit, koska niin luontevasti polskuttelu sujui. Toinen uimakiepaus kerkesi tallentua kamerallekin.



Viikonloppuna sain myös nappaistua yhteiskuvan äidistä ja tyttärestä, Lykyllä tässä siis ikää päivää vaille 11 viikkoa. Kovasti on jo ilme muuttunut koiramaisemmaksi, ja naaman väritys alkaa  jännästi vaalentua.

Äiti ja tytär

Kyläilläkin ehdittiin muutamassa paikassa ennen kotiutumista. Oodi tohotti ympäriinsä ja Lykky heitti rennosti pötkölleen parvekkeen ovelle. Kukapa sitä jaksaisi koko ajan kohkata. Paitsi ehkä Oodi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti