perjantai 25. marraskuuta 2011

Linja-autossa on tunnelmaa - ja koira!

Ostin alkavan työkuukauden kunniaksi näyttökortin paikallisbusseihin. Kortilla saa kuukauden ajan huristella linkeillä (täällä linkki ei tarkota mitään nettijuttuja) niin paljon kuin ehtii. Kannattaa siis hyödyntää korttia muuteskin kuin pakollisilla reissuilla.

Rajattoman näyttökortin keksijät eivät ehkä ajatelleet, että joku oikeasti ajelisi bussilla huvikseen. Me ajellaan, koska nythän meillä on loistava tilaisuus kuukauden ajan laajentaa hieman paikallistuntemusta ja lenkkireittejä. Toimii niin, että käppäillään johonkin kauas uuteen ja mieluiten kreisin nimiseen paikkaan (kuten Nenäinniemi tai Äijälä) ja hypätään jossain perillä bussin kyytiin, joka kuljettaa lähemmäs kotia. Ei siis tarvitsee väldesti kävellä takaisin, jos on jaksanut jo kävellä tosi kauas. Toimii myös päinvastoin: eka bussin/linkin/linkkurin/linikan kyydissä paikkaan x ja sieltä survivors-hengessä kotiin muutaman harhareitin kautta.

Samalla tulee apeille bussimatkaajillekin jotain viihdykettä, kun tylsyyttään piipittävä Oo virittelee aika ajoin haikeita serenadejaan bussin huristaessa eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti