tiistai 16. helmikuuta 2010

Painien ja pötkötellen

Seikkailut jatkuvat. Ollaan nähty koirakavereita, uusia ja vanhoja. Kuusvee paimensukuinen koiraherra oli jokseenkin järkyttynyt nuoren neidin energiasta eikä oikein ollut varma että minkälaista leikkiä Oodin kanssa kannattaisi leikkiä, neito kun roikkuu partakarvoista leikki sitten mitä vaan! Mutta hienosti kamut tulivat toimeen ikäerosta huolimatta :) Oodi vaikuttaisi olevan aika tiukka mimmi eikä tunnu kovastikaan hätkähtävän vaikka vastassa olisi mitä. Kaikkiin voi tutustua ja kaikkien kanssa voi (ja pitää) painia.

Välillä kuitenkin (ja onneksi aika usein) myös pötkötyttää:


"Tätä mä en sais maistella..."


"En ees koskenu!"




"Vähän vaan toista silmää lepuutan...zzz"

Emännän mieli jo vähän haikailisi pentukursseille oppeja saamaan (lähinnä meikäläiselle!), täytyy nyt vain odottaa että rokotukset on kunnossa. Ihan pieleen ei kasvatus ole kuitenkaan voinut vielä mennä, Oodi nimittän osaa mm. hienosti istua paikassa odottamassa että annan luvan mennä, yleensä ruokakupille. Ja pihalla treenataan kontaktia katso-sanalla. On se viisas pieni Otus! <3

4 kommenttia:

  1. Oodi on kyllä kasvanut hurjasti! Ei näytä itseltään edes :D Tosi kivoja kuvia.

    VastaaPoista
  2. Oodi näyttää HURRRRRRMAAAVALTA!!! <3 Ja olen NIIIN ihastunut myös Elina Sinuun, että olen niin tyytyväinen siitä, että juuri SINÄ otit tuon meidän ihanaisen tulevaisuuden toivon.

    Oodihan on pentueen topakin ( taipuuko topakka noin??? )pentu, tosin sukupuolellakin voi olla jotain tekemistä sen asian kanssa ;) Mutta hienosti pärjäät, varmastikaan ei ole mennyt metsään Oodin kanssa!!

    VastaaPoista
  3. Juu kirjoittele vaan mitä olette puuhailleet/opetelleet niin täällä peesataan perässä :D.

    -Mika

    VastaaPoista
  4. Mä siirryin, Hanna, koiravalokuvauksen vaiheeseen 2 ja laskeuduin Oodin tasolle kuvaamaan :D Vähän täällä sisällä on hämyistä kuvata ja kuvista tulee vähän epäselviä ilman salamaa mut Oodi on oma suloinen itsensä kuitenkin!

    Johanna piti ihan Isosta suomen kieliopista topakka-asiaa tiirailla ja näyttäisi siltä että sekä topakin että topakoin käy! Eli kyllä se niin taipuu :) Ja ilo on täysin myös minun puolellani, aivan huippua että Oodi on juuri Aina Valpas ja sieltä teiltä syntyisin! :)))

    Millille terkut :)!

    VastaaPoista