keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Tuplat kertaa kaksi!

Olen reilun kahden viikon aikana jo monesti ehtinyt tutkailemaan Oodin kynsiä ja kannuksia, mutta vasta tänään huomasin, että neidillä on tuplakannukset MOLEMMISSA takatassuissa! Ihan pieni kynsi löytyi oikean puoleisestakin tassusta ison kannuksen lähistöltä. Pysyypähän pystyssä kun on paljon varpaita!

2 kommenttia:

  1. Juu, sillä ON paljon varpaita :) Arvaa miten hassulta se näytti ihan pienenä, kun sillä näytti olevan takatassuissa kokonaiset KUUSI varvasta - ihan vastasyntyneenä kun ei ne kannukset juuri varpaista eronneet, nythän ne ovat jo paljon pienemmät kuin pontevat oikeat varpaat.
    Kun vaan muistaa leikata niistäkin ne kynnet.

    Pusuja sinne!

    VastaaPoista
  2. En ymmärrä että miten multa on mennyt kokonaan ohi että toisessakin tassussa on tuplat, vaikka kyllä nekin on varmaan mulle esitelty! Onneksi sen nyt tajusin, ja se pikkukynsi ei onneksi ollut hirmuisen pitkäksi ehtinyt kasvaa eikä ole niin käyrä kuin se toinen. Huh!

    Oodi lähettää terveisiä ja kertoo, että on jo niin iso tyttö että yltää pomppaaamaan divaanille. Ei vaan olla ihan yhtä mieltä siitä, että saako sinne mennä ilman lupaa ;)

    VastaaPoista