keskiviikko 22. elokuuta 2012

Höp höp höp höppänä!

Oodi on valeraskaillut jokusen tovin ajan tässä viime viikkoina. Sisätiloissa mammakuvitelmat vetivät mielen vähän matalaksi, ruoka ei oikein maistunut ja pesiminen sängyn alla tuntui kaikista asioista kiinnostavimmalta hommalta. Kyttäsin jo neuroottisena märkäkohdun oireitakin.

Nyt Oodin kuvitteelliset pennut ovat kuitenkin tainneet kasvaa leikki-ikään ja mammakoira on kaivautunut sängyn alta pois. Epätavallinen hömpöttely on tällä hetkellä osa arkeamme ja emäntää hihityttää nää touhut kovasti. Sisällä Oo hilluu hiki tassuissa kaapista kaivettujen lelujen kanssa, tälläkin hetkellä Nalle Puh saa vinhaa kyyditystä matolta toiselle ja palloa kohti tehdään näyttäviä hyökkäyshyppyjä. Ulkona elämästä intoilija vähän väliä hyppii, loikkii, napsii hihnaa ja varsinkin pehmeällä hiekalla alkaa esittää leikkiinkutsueleitä, vuffuttaa, viskellä päätään ja heiluttaa häntää. Ihan vaan, koska nätisti käveleminen alkaa ennen pitkää kyllästyttämään.

Entäs sitten, kun ne tulee luovutusikään? Haluaisko joku mielikuvituspennun?

2 kommenttia:

  1. WSK:n "pennutkin" alkais olla kohta luovutusikäisiä... Täällä "pentujen" hoito on edennyt myös vissiin tähän leikki-ikään: pesivästä ja herkkuja/ hellimistä päivätyökseen kerjäävästä karhuemosta on kuoriutunut taas hilluva hömpöttäjä, joka spurttailee tassut viuhuen pihalla ja levittää harva se ilta lelukoppansa sisällön olkkarin lattialle antaakseen pehmokokoelmalleen kyytiä.

    On tämä narttujen hormonielämän seuraaminen sivusta aika metkaa puuhaa :D Rapsuja ihanalle Oodille! :)

    VastaaPoista
  2. Heh, jos siis meiltä loppuu pennut kesken suuren kysynnän vuoksi, niin ohjaan kyselijöitä sitten teille! ;)

    Onneksi Oodilla ja Noidalla nää valemammautumiset on sen verran lievää sorttia, että ei tarvi olla varsinaisesti huolissaan. Voi vaan pyöritellä silmiään näille höperehtimisille :)

    VastaaPoista