keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Juokse tyttö juokse

Täällä veri lentää taas, Oodi siis aloitteli juoksut tuossa viikko takaperin. Juoksuajat on oikeastaan aina olleet Oodin osalta superhelppoja. Väsymystä ja pientä tärppiaikoihin ajoittuvaa piippailua saattaa olla, mutta ainoa oikeasti ärsyttävä piirre on tuo runsas verenvuodatus. (No okei, lisäksi jos jotain voisin toivoa niin vähän miellyttävämmän juoksutuoksun, yh.)

Nyt kun Oo ei ole päässyt reuhukavereiden kanssa lenkkeilemään, niin olen yrittänyt taas panostaa kaikenlaisten temppujen opettamiseen. Oodi on harjoitellut mm. tavaroiden keräämistä koriin ja istumista pöljässä orava-asennossa. Tuo oravahomma taisi olla virhe, kun nyt Oodi tarjoaa sitä joka väliin, heh!

Olen huomannut olevani tosi mielikuvitukseton erilaisten temppujen ja käskysanojen keksimisen suhteen, pitäisi varmaan tutkailla esimerkiksi YouTubesta vinkkejä. Esimerkiksi pujottelua olisi kiva jotenkin osata varioida nyt, kun Oodi pujottelee tosi sujuvasti jalkojeni välistä sekä kävellessäni että seistessäni.

1 kommentti:

  1. "Kurre" on täälläkin se, mitä tarjotaan vähän kaikkeen - sen verran riemastuneen vastaanoton temppu useimmiten saa. :) Ja jos on oikein hyvä nami tarjolla, sitten tuo ennättää tehdä istu-maahan-kieppa-kurre-VUH ennen kuin namin tarjoaja on edes ennättänyt saada tavuakaan suustaan...

    VastaaPoista