tiistai 15. tammikuuta 2013

Mitä kaupunkilainen tekee Agrimarketissa?

Ooputtimen nappulasäkin pohja loisti siihen malliin, että oli suunnattava hakemaan lisää sapuskaa. Päädyin hakemaan toisen 15kg satsin Jahti & Vahti Energia -nappulaa, koska se on tuntunut olevan ihan kelpo tavaraa huokeasta hinnastaan huolimatta.


Toisin kuin saman sarjan kana-riisi, energianappula vaikuttaisi tarttuvan Oodiin paremmin, eikä toisesta päästä tule saman verran ulos kun toisesta lappaa sisään. Tai sitten sitä ei vaan huomaa, kun energiapitoista nappulaa ei tarvitse kolauttaa kuppiin kovinkaan paljoa. No enikeis, tällä mennään toistaiseksi.

Oodi syö näitä nappuloita myös lenkillä nameina. Tosin Oo on kyllä niin ahne pikku sika, että harva asia jää kyllä syömättä. Kaupan päälle saatiin muuten saman sarjan koiranmakkarapötkö, jota olen kuullut käytettävän pilkottuna jälkinameiksi.

Toinen syy, miksi suuntasin Agrimarkettiin, oli tämä:


J&V on tuonut markkinoille koirien nivelravinteen, samanlaista tavaraa siis kuin esim. Cartivet, jota olen Oodille joskus aiemmin syöttänyt. Noin vuoteen Oodi ei kuitenkaan ole nivellisäravinteita saanut. Nyt kuitenkin jostain syystä rupesi taas hirvittämään nuo polviasiat ja mahdolliset nivelrikkomuutokset, joten päätin alkaa lapata lisäravinnetta Oodin ruokakuppiin. Jos ei muuten niin ainakin varmuuden vuoksi. Ei noista haittaakaan ole, hyötyä sen sijaan voi ollakin. Tänä talvena Oodi ei ole uimaankaan päässyt, niin huolletaan kroppaa nyt sitten lisäravinteen avulla.

Kuvat Jahti&Vahdin sivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti