torstai 31. tammikuuta 2013

Miksi on hyödyllistä käyttää kumppareita

Pissakakkajuttu!

Olen joskus ihmetellyt sitä, että miten joillakin koirilla tuntuu olevan tapana tehdä tarpeensa melkein keskelle kävelytietä. Itse yleensä joudun rämpimään ties minne rapakkoon Oodin etsiessä sopivaa paikkaa. Keväällähän toki lumien sulamisen aikaan penkoissa olleet pökäleet saattaa liikuskella asvaltille asti ihan itsekseenkin.

Ihmettelin, kunnes tänään se sattui omalle kohdalle. Oodi kyykistyi ihan yllättäen merkkaamaan keskelle asvalttia. Kakalla.

Oli siinä ohikulkijalla ihmettelemistä, kun meikäläinen potki kumpparit jalassa pökäleitä jorpakkoon. Onneksi oli ne kumpparit - ja suojakeli. Tosin olisi varmaan ihmetellyt enemmän, jos olisin pokkana jättänyt tuotokset koristamaan tietä.

(Kaikenlaista sitä tuleekin täällä julkaistua. No, tuleepa kaikille koirattomillekin koiranomistamisen realiteetit selviksi.)

3 kommenttia:

  1. Pissakakkajutut on tärkeitä juttuja, kun joka päivähän niihin "törmätään" - kuvaannollisesti tarkoitan :)
    Wiima-typykkä kanssa veuhtoo itsensä ojien pohjalle ja kauas kävelyreiteistä, niin että hihnalenkeillä on vähän vaikeaa, kun itsekin joudun sitten hyppimään siellä pientareilla.
    Olen sitä samaa ihmetellyt että miten ja mitkä koirat oikein kakkivat keskelle tietä.

    Mutta sattuu sitä kertomasi mukaan 'paremmissakin piireissä :) Saapa nähdä että milloin törötän tuossa tilanteessa itse - toivottavasti mullakin on silloin kumpparit! :D

    VastaaPoista
  2. Niin tuttua!
    Tulipa mieleen, että Kuuralle oltiin menossa ostamassa ensimmäisiä valjaita ja neiti oli n. 9kk ikäinen. Käytiin pissillä kotia lähdettäesssä ja saatiin autokyyti kaupunkiin ja sieltä suoraan eläintarvikeliikkeeseen. No, sopivat valjaat löydettiin ja piti ylittää neljän tien vilkas ristaus että päästiin parkkipaikalle ja nurmikolle tekemään isommat tarpeet. Neiti päättikin kyykistyä keskelle suojatietä ja pissasi...ja pissasi.. ja pissasi vähän vielä lisää. Koko liikenne pysähtyi kaikilta kaduilta ja ne kaikki tuijottivat vain meitä... Vähän kyllä hävetti ja livettiin aika äkkiä pois paikalta :D

    Teille olisi myös nappi Kuuran blogissa! :)

    VastaaPoista