perjantai 9. huhtikuuta 2010

12.4. klo 12.00

Oodin polvi operoidaan maanantaina. Murtumakohta oli mennyt vaan huonompaan suuntaan, huolimatta siitä vaikka kuinka sitä on yritetty varoa ja ottaa rauhallisesti.

Häkkilepoa on luvassa tämä viikonloppu ja maanantaina Oodi sitten pääsee ortopedi Jalkasen osaaviin käsiin. Siitä eteenpäin toivomme sitten parasta. Noin kuukauden leikkauksen jälkeinen toipuminen kuulemma ottaa, eli hiljaiseloa on luvassa. Sydäntä särkee kun pitää pennun elämää nyt rajoittaa toden teolla ja pitää Oodia tosi pienissä tiloissa, jossa ei pääse yhtään spurttailemaan tai pomppimaan. Toipuminen ei tule olemaan mikään helppo juttu, mutta olen siitä onnellinen että Oodilla tuntuu löytyvän luonnetta tähän hommaan. Tyttö ei vähästä säikähdä ja on sopeutunut oikein mallikkaasti elämään pakettijalan kanssa. Rauhallisemmin pitää vaan ottaa.

Me ei todellakaan luovuteta vaikka harmittaa kyllä ihan tosi paljon. Maanantaita odotetaan kovasti, että saadaan toipuminen käyntiin mahdollisimman pian.


"Tällä kertaa tää paketti on paaaaljon suurempi. Ja nyt siinä uiskentelee kaloja. Testaan vissiin koko niiden kääremalliston... Jokohan vois toivoa mikä seuraavaksi laitetaan, ne pääkallot?"

3 kommenttia:

  1. No voi surkeus, jopa on sattunut pahasti... :( Mutta hyvä nyt, että hoito pääsee etenemään. Voimia ja jaksamista sinne teille molemmille!

    VastaaPoista
  2. Voimia ja paranemisia. Oodilla on maailman paras koti!!

    Ei pääkalloja pliis... sydäntensärkijälle sopivat kalat tai sydämet ;)

    VastaaPoista
  3. Pääkallothan ois just tollasen topakan mimmin juttu ;)

    Kiitos kannustuksesta! Mahdollisimman hyvää hoitoa yritän Oodille tarjota täällä kotonakin :)

    VastaaPoista