keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

"Säänkestävä rotu joka ei vaatetusta tarvitse"

Paitsi tämä yksilö! Hermot meni rapaan ja märkään, joka uhkaa tuolla ulkona Oodin paketoitua jalkaa vaikka ihan vaan pissillä käväistäisiin. Pesullekaan tyttöstä ei ulkoilun jälkeen voi viedä, vaan enimmät ravat saa vaan pyyhittyä pyyhkeellä pois ja sydänkääre sen kun vaan harmaantuu lian ja kosteuden lisääntyessä täällä sisätiloissakin.

Tänään ajoin Oodi takakontissa lähimpään Mustiin ja Mirriin aikeissa hankkia neitokaiselle kurapuku. Ei todellakaan kasvavan pennun ykköshankinta kun jää kuitenkin tämän kevään aikana pieneksi, enkä moista olisi edes ostanut ilman tätä tapaturmaa. Myydään se puku vaikkapa sitten eteenpäin edullisesti vaikka jonkun pienemmän rodun edustajalle. Eläinkaupasta lähti siis mukaan Hurtan sport ulkoiluhaalari, Siberia koko 353. Joku snautseri siinä pakkauksessa näytti olevan mallina eli sellaista kokoluokkaa. Oodi ei ollut moksiskaan puvun sovituksesta ja käyttääkin haalaria varsin sujuvasti, sopeutuvainen tyttö!

Puvun vasemman takajalan lahkeen teippasin kiinni ilmastointiteipillä ja pakettia suojaamassa käytetään puvun sisällä muovipussiviritelmää ja päälle puetaan kurarukkanen.


Ollaan harjoiteltu seisomista nyt kun istuminen on vaikeampaa. Tässä puku vähän huonosta kuvakulmasta...


"Tarkoititko kuitenkin että istu?"


Pukua pitää vielä hieman kiristellä kasaan, koska varattiin siihen hiukan kasvunvaraa, mutta aika sopivaltahan tuo näyttää silti!

Oodi on oma pirteä itsensä, malttaa levätä mutta jaksaa myös touhuilla ja vähän lenkkeilläkin. Tajusin vähentää neitokaisen ruokamäärää kuitenkin, kun aktiivisuustaso on terveistä päivistä pudonnut melkoisesti vaikka kasvamiseen Oodi paljon energiaa ja ravintoaineita edelleen tarvitseekin. Mutta lihapullamainen olemus ei varmasti olisi jalan kuntoutumisessa avuksi!

1 kommentti:

  1. Hieno puku! <3 Ravintoa kannattaa tosiaan keventää normista, tiedän nimittäin yhden tassuvaurioisen pullautuneen hurjasti juurikin toipilas aikanaan.

    Ja niinkuin aiemmin mainitsit, nyt on kääpiöpinseri ja lapinkoira tosiaan vaihtaneet rooleja; Pekka nimittäin on nähty ulkoilemassa kevätauringon alla täysin NAKUNA! :-O

    Täytynee jotain hupparia laittaa sille iltalenkille, hyvänen aika, jos lapinkoiratkin nykyään pukeutuu! ;)

    Ei muuta kuin edelleen puhalluksia tassuun, olemme hengessä mukana (ja keväästä "seonnut" Pekka lupaa pomppia, säntäillä ja häsätä Oodinkin puolesta...)

    VastaaPoista