sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Poseerausta ja kävelyä

Vietettiin tovi ulkosalla kameran kanssa ja yritin taltioida vähän näytteitä Oodin tämänhetkisestä olemuksesta ja kävelystä.


Juu, monia juttuja tuli kuvailtua... Mutta kuten huomaatte, pissiminenkin onnistuu jo ihan siinä asennossa kuin pitääkin!

Tällaiselta näyttää seisominen tällä hetkellä, karvat on pepun päältä vähän sekaisin ja lytyssä että ei siellä oikeasti tuollaista ihmeellistä muhkua ole:


EDIT: Oodi on siis kiinni tuossa takana näkyvässä tolpassa. Irti ei saa vielä juoksennella.


Sieltä se kulmauskin pilkistää


Prinsessa ja lämpötolppa


Tältä siis suurinpiirtein näyttää luonnonvalossa Oodin karva. Sisällä otetuissa kuvissa näyttää kuin neitokainen olis lähes täysin musta vaalein merkein, mutta tästä huomaa että siellä sitä hallavaa on vielä. Oliskohan tuo nyt sitten riistanvärinen...

Ja seuraavaksi hulvattomia videoita. Kameran päässä heilunut emäntä ei ihan kaikkein skarpeimmillaan ollut mutta menköön nyt silti julkiseen levitykseen nämä ;) Videoista kuitenkin näkee vähän tuota Oodin askellusta, aika paljon neitonen vielä peitsaa eli siirtelee yhtäaikaisesti saman puolen jalkoja. Kuitenkin välillä pientä rytminmuutosta on havaittavissa jos oikein tarkkaan katsoo. Jahka tuo leikattu jalka alkaa saada voimaa ja jäntevyyttä ja ylipäänsä koko kroppa eri tavalla liikuntaa niin uskoisin että peitsaaminen vaihtuu siistiksi raviksi vielä.

Näin sen ei pitänyt mennä...


Hienosti jätetty, vaikka emäntä käskeekin ihan mitä sattuu :D Ja "täysin oikein ajoitettu" kehukin :DD No, mutta katsokaa sitä kävelyä!


Lähes oikeaoppinen "pysähdy, jos koirasi vetää" ;) Mutta edelleen, se hei kävelee!


Melkoista! Ei ihan helpoimmasta päästä kuvata koiraa, jota samalla yrittää kävelyttää ;)

7 kommenttia:

  1. Hienosti Oodilla menee :) Ja mukavia kuvia ulkona otettuna, sekä videoita oli mukava katsoa, kun näki Oodia liikkeessä :)

    VastaaPoista
  2. Liikkeessä milloin mihinkin suuntaan ;) Ajattelin pistää videoita kun niistä vähän saa paremman kuvan siitä, miltä jalan käyttö tällä hetkellä näyttää. Olisi vertailun vuoksi pitänyt ottaa jo aiemminkin noita, varsinkin silloin kun se paketti oli hetken poissa...

    Niin ja muuten hei kaikki. Aikaisempiin seisomiskuviin verrattuna näyttää kamalan jyhkeältä tuo koiruus, mutta kyllä siellä kylkiluut tuntuu... Kamalan tarkasti on pitänyt painoa seurailla tämän jalkaepisodin takia niin heti pelästyy jos omaan silmään näyttää suurelta :D Hirveää olisi jos onnistuisi Oodin lihottamaan tässä tilanteessa kun kaikki paikat kehittyy ja jalkakin on mäsänä. Mutta reippaasti tuo tykkää nyt liikuskella, niin kuin näkyy!

    VastaaPoista
  3. Hei muuten, haittaako suuresti, jos lisäsin omaan blogiini linkin tänne Oodin ja sinun blogiin? :D

    VastaaPoista
  4. Ei haittaa, teen vaikkapa samoin eli linkitän sut tuohon listalle :)

    VastaaPoista
  5. Ihana, ihana Oodi ja Elina!! Hienostihan se jo kävelee.

    Turkkiakin näkyy olevan jo :) Ruokinnan kanssa saa tietysti olla tarkka, mutta pitää muistaa, että pentu tarvitsee myös lihasten rakennusaineita, eli hyvälaatuista valkuaista ja energiaa myös.

    VastaaPoista
  6. Niinpä, pennut kuluttaa kyllä paljon vaikka oliskin jalassa paketti ja liikkuminen rajoitettua :) Ja nyt kun lihaksia pitää alkaa kasvattaa oikein toden teolla niin ne tarvitsee kunnolla rakennusaineita. Tällä hetkellä tuntuu että sopivasti on lihaa luiden päällä, liika laihuushan on ihan yhtä pahasta! Ja Oodille ruoka kyllä maistuu ihan aina ;) Sillä minä tätä kylkiluiden tuntumista kuuluttelen ettei joku nyt ajattele että täällä lihotan toipilaskoiran jonka nivelet ja lonkat sitten kohta poksuu rikki sen takia... "Kamalaa se pitää sitä syöttöporsaana siellä makoilemassa." Mutta kun tuota karvaa on tossa päällä kuitenkin niin aika pieniähän ne lappalaiset siellä karvan sisällä on :D

    Oodi on muutes alkanut nyt ravaamaan :)

    VastaaPoista