torstai 21. tammikuuta 2010

Viikko/Week/Vecka

Tunnilleen tasan viikko sitten kotiuduttiin Oodin kanssa!

Oodi opettaa minua joka päivä niin kuin koiranpentu vaan voi. Neiti esimerkiksi lukee minua tosi tarkkaan enkä todellakaan voi huijata esittämällä tosi iloista vaikka oikeasti ärsyttäisi. Huisia, en ole ennen asiaa tajunnut koirien kanssa puuhatessa. Esimerkiksi ulkoillessa on vaan pakko hengittää syvään ja rentoutua jos mielii saada pienen kivensyöjän luokseen, oli kuinka huono hetki hyvänsä. Vaatii tosi paljon harjoitusta meikäläiseltä!!! Tänään tosin huomattiin että keitetyn possunsydämen palat auttaa myös kovasti asiaa... AISULLAOLINIITÄmätuunmätuunmätuuntässämäoonboingboingboing!


Oodi istuu, hieno tyttö! Niin ja kamala sohvankulma, joka ei ole Oodin tekosia :D

Oodi oli tänään kokonaiset neljä tuntia yksin ja tosi hienosti meni! Kurja asia koiran elämässä on, ettei omaa laumaa voi aina ihan 24/7 vahtia, mutta onneksi on turvallinen koti jossa voi kölliä yksikseenkin. Sillä köllimistähän varsinkin pienen koiran elämässä riittää!

2 kommenttia:

  1. Oodi näyttää jotenkin hirmuisen isolta tuossa kuvassa :) Niin ne muuttuu ja kasvaa...

    Kaukokin lähti omaan kotiinsa. Oli ihana saatella se mukaan, kun meni tutuille ja oli niin luottavainen heti koko perhettä kohtaan <3

    VastaaPoista
  2. On Oodi kasvanutkin, sen huomaa kun neidin ottaa syliin että ei se siihen niin hyvin mahdu kuin autossa matkalla sieltä tänne :) Mutta tuo kuva on myös rajattu isommasta kuvasta kun tuli paljon turhaa ympäristöä mukaan niin se saattaa vähän vääristää.

    Aloiteltiin hihnalenkkiä tänään, tai "hihnapissiähän" se oikeastaan vielä on, sen liinan kanssa pelaaminen on vähän mahdotonta kun se laahailee maata ja Oodi astuu itsekin sen päälle ja sotkeutuu siihen, raasu. Ei ole hyväksi jos tulee nykäisyjä pienen niskaan. Niin opetellaan nyt ihan oikeaan hihnaan ja joka päivä kuitenkin käydään olemassa irtikin että voi vähän pelmuta ulkona! Kaimion "harjoitelkaa kaikkea ensin vain häiriöttömissä olosuhteissa" -neuvoa ei oikein voi täällä kaupungin melskeessä aina toteuttaa, pakko kun on ulkona käydä pissillä vaikka siellä liikkuisikin ihmisiä, ja kovasti Oodi haluaisikin kaikkiin ihaniin ihmisiin ja koiriin tutustua, mutta katsellaan kauempaa ja namitellaan :) Varmaan mennään tässä piakkoin tuttujen koirakavereiden kanssa leikkimään niin yritän siitä saada kuvia!

    Paimennusvaistoa tuntuu neidillä olevan, tähän mennessä on yritetty käännyttää mm. polkupyöriä ja roska-autoakin on komennettu turvallisen välimatkan päästä :D Tähän täytyy siis kiinnittää huomiota, polkupyöräilijätkään kun eivät paimennusta tarvitse...

    Niin ja nyt täällä maistellaan myös tuota sohvaakin sitten ;)

    VastaaPoista