keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Än yy tee...

NYT!

Tästä se lähtee, meidän blogi. Tai no okei, otin ehkä pienen varaslähdön, Oodi nimittäin jyväskyläläistyy vasta ensi viikolla. Mutta pidetään tätä vaikka sitten johdantona.

Meikäläisestä siis tulee sijoitusemäntä valloittavalle Aina Valpas Oikeasti Odotetulle eli lyhykäisemmin Oodille (kokeileppa itse opettaa koko nimi koiralle tai huudella sitä topakkana lenkkipolun varressa). Paimensukuisen lappalaisneidin hoiviini sijoittavat Eidalun-kennelin Anu ja Aina Valppaiden Johanna, jonka huomassa Oodi on veljineen varttunut. Niin ja onhan neidillä myös kaksi pilvilampaita paimentavaa siskoa. Oodi on saanut syntymäkodissaan tosi hyvät eväät elämään ja odotankin tosi iloisella, luottavaisella ja myös uteliaalla mielellä tulevaa.

Piipahdin maanantaina "pohjoissavolaissukuisen paikallispystykorvan" J:n kanssa moikkaamassa pentuja, ja sinne taisi jäädä sydän, tuvan nurkkaan pentuaitauksen kulmille... Muutamia kuviakin yritin räpsiä, mutta niistä tuli kyllä kamalia. Pikkuohjuksilla oli vauhti päällä ja voitte arvata, etten oikein osunut.



"Hmm...voiskohan tätä narua maistaa?" tuumi Oodi ja ryömi syliin


Olen tänään selaillut netin koiratarvikesivuja ja pohdiskellut talutinasiaa. Pikkupentuahan voi ja pitäisikin pitää paljon irti, ja hihnassa kävelemisen alkeitakin täytyisi opetella järjestelmällisesti eikä vain naksauttaa talutinta kaulaan ja lähteä tielle rymyämään. Ainakin yritän kovasti pyrkiä siihen, ettei hihnan päässä tule puksuttamaan pienen pientä veturia... Asun metsälenkkipolkujen vieressä ja irti oleminen onnistuu siellä hyvin, vaikkakin koirapolkuvalikoima on hiihtolatujen takia pienentynyt nyt talvella. Jonkinlainen pitkä, huomaamaton ja kevyt talutin olisi kuitenkin hommattava kun autoja tässä nurkilla liikkuu tasaiseen tahtiin. Pitäisiköhän ostaa pikkupentuajaksi ihan vaan metritolkulla pyykkinarua, hih.

5 kommenttia:

  1. Oikea koti oikeasti odottelee Oikeasti Odotettua omaan kotiin.

    Ihanaa, että Oodillakin on blogi. Pysytään sitten kärryillä ;)

    Terveiset täältä, eläinlääkärintarkastus on tehty tänään, sydämet kuunneltu ja pennut arvioitu erittäin hyväkuntoisiksi, valmiiksi elämään!!

    VastaaPoista
  2. Oikein :)))

    Kiva kuulla, että kaikki voi hyvin ja on terveitä ihan lääkärinkin mielestä! Vaikka enhän sitä epäillytkään. Nyt vaan odottelemaan Odotettua...

    VastaaPoista
  3. Täytyypä seurata "nimikkopentuni" elämää täältä sitten jatkossa :D

    VastaaPoista
  4. Juu, Elinallekin tiedoksi, että Saila keksi tuon hienon nimen Oikeasti Odotettu :)

    Tovin Toivottu, eli Topi, lähti tänään uuteen kotiin, ja nämä kaksi sisarusta eivät olleet millänsäkään :o Näin se aika kuluu...

    VastaaPoista
  5. Vau, se onkin hieno nimi :) Ja Saila, onpa ihania eläimiä teillä! Tervetuloa seurailemaan meidän puuhia!

    Topi on niin valloittava ja ne leikkiinkutsumiskuvat on vaan niin tosi hellyyttäviä. Hauskaa että juuri Topi lähti ekana maailmalle, reipas selviytyjäjäpikkä :)

    VastaaPoista