perjantai 12. maaliskuuta 2010

16vko!

Oodi ja veikat täyttivät tänään maagiset 16 viikkoa, onnea siis myös Topille ja Kepposelle! Täällä juhlapäivää vietettiin ensin Islan kanssa riekkuen ja sitten suunnattiin Tähteen rokotuspiikeille.

Oodin eläinlääkärireissu oli tällä kertaa paljon hiljaisempi kuin viimeksi, kun tänään neitonen oli ensin kuluttanut ylimääräiset energiansa koiraseurassa. Mukava eläinlääkäriharjoittelija saikin tosi hyvin kuunneltua tällä kertaa jopa sydänäänet, joita ei viimeksi meinannut kuulua ylimääräisen mölinän takia. Nyt Oodi tosi nätisti seisoi paikallaan lääkärin kainalossa vaikka kuinka kauan. Hyvältä sydänäänet kuulemma kuulostivat ja muutenkin Oodi todettiin terveeksi. Niskaan tuikattiin nyt siis perussatsin lisäksi myös rabies samalla kertaa. Kahden viikon päästä Oodilla on siis virallisesti rokotukset kunnossa ja voidaan mennä vaikka koirakouluilemaan.

Takajaloista lääkäri sanoi että näyttävät vähän kinnerahtailta, eli ilmeisesti takatassut kääntyvät ainakin tällä hetkellä hippasen liikaa ulospäin. Eivät kuulemma huolestuttavissa määrin. Täytyypä ottaa selvää että voisiko asialle jotain tehdä, jos ei muuten niin ainakin ennaltaehkäisevästi ettei ne tassut ainakaan enempää kääntyilisi. Oodi kuitenkin on kooltaan ja painoltaan sopusuhtainen että sellaisten asioiden ei ainakaan pitäisi vaikuttaa. Neitokainen kuiteskin liikuskelee ja elelee ihan normaalisti jalkojensa kanssa että eipä tuo kauneusvirhettä suurempi juttu kuulemma ole.

Oodi jälleen kerran hurmasi koko klinikan, jostain syystä tuota tyttöä ei kukaan vaan voi olla huomaamatta :D "Voi tää on tämmönen kaaaaaikkien kaveri!" Juu, se on, ja voitte arvata että meidät tosiaan kadullakin huomataan aika helposti... "Hei jotain tyyppejä IHANAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Hei lastenvaunut vuhvuhvuhvuh!" "Ohi! Katso! - rapisuttaa namipussia - Miiiitä herkkua täällä on? -lirkunlirkun- Mennään Oodi. MENNÄÄN. NYT MENNÄÄN!" "Höööh ne meni pois... Jos mä jään tähän istuun niin tuleekohan ne takas... Ai kato sä oot siinä! Ai mitäs sulla siellä olikaan?" Kyllä tää vielä joskus toimii ;)

Ehkäpä huomenna otetaan muutamia kuvia 16 viikon kunniaksi, nyt raasunen nukkuu aaaaaaivan puhki tuossa ihan kyljessä. Jännä päivä ja rokotukset teki tehtävänsä!

EDIT:
Ai niin ja eka alakulmuri oli lähtenyt tänään leikkien tuoksinassa!

2 kommenttia: