lauantai 13. maaliskuuta 2010

Sisäilykuvia

Ei sitten tänään tajuttukaan kuvailla ulkosalla aurinkoiseen aikaan joten siis tässä hieman luunsyöntikuvia. Jospa niitä ulkoposeerauksia sitten seuraavassa päivityksessä.


Hieno Oodi ja levoton tausta... Voisin opetella käyttämään kuvankäsittelyohjelmaa!






"Näytän muka vähän paviaanilta!"



"Jesh, just sieltä kutittaa..."


"Yyh..."


"Tää on koiranelämää..."

Oodi on innostunut nahkaluiden syömisestä nyt kun hampaat ovat juuri vaihtumassa, ja kävinkin ostamassa cittarista hirveän satsin varastoon kun olivat tarjouksessa. Ja ihan ehdan luun otin taas pakkasesta sulamaan että sitäkin herkkua on luvassa!

Tällä kertaa jätin Oodin kauppareissun ajaksi oleskelemaan vapaasti keittiössä, olohuoneessa ja eteisessä ja tosi hienosti meni! Tietty piuhat piilottelin ja siirtelin tärkeimpiä tavaroita turvaan pikkukrokon ulottuvilta ihan varmuuden vuoksi. Harjoitellaan vähitellen yksinoloa siis myös "koko" kämpässä, vielä ei makkariin ole yksinollessa pääsyä niin sinne voi laittaa kamoja talteen oven taa. Oodi tosin ihan kivasti jättää irtaimiston rauhaan jos vaan on muutakin pureskeltavaa! Ja kummasti sitä koiran kanssa sitä paitsi hampaanjälkien sietokyky kasvaa, kunhan ei ole mitään vaarallista tai huippukallista niin ei edes kovasti harmita vaikka jotain olisikin yritetty vähän maistella ;)

2 kommenttia:

  1. Onpas Oodista kasvanut jo iso neiti!! Saas nähdä kuoriutuuko sille isukin musta merkein-väritys, kun noin selkeät merkit on jo tassuissa ja poskiinkin taitaa alkaa vaaleanruskeaa hiipimään...

    Mukava on lukea teidän kuulumisia ja touhuja, ihanaa, että Oodi on rakastettu ja sen kanssa halutaan tehdä asioita ennakoivasti ja opettaa siitä hieno koira. <3

    Halauksia siis teille molemmille!

    VastaaPoista
  2. :) Halauksia ja Oodilta hirmuisesti märkiä pusuja sinne!

    Voidaan laittaa sulle joku päivä kuulumisia mitä ei tänne tule kirjoiteltua myös vaikka ihan sähköpostillakin, ei ole tullut laiteltua mitään tai soiteltua kun on tää blogi :) Mut täytyy korjata asia! Mä oon vähän miettinyt sitä Katselmusta että josko lähdettäis kisaturisteiksi Kolille vähän katselemaan meininkejä ja moikkailemaan muita, en tiedä onko päivän reissuksi liian raskas mut täytyy yrittää kartoittaa vaikka majoitusvaihtoehtojakin :) Ja odotan kyllä kovasti että päästään kunnolla muiden koirien pariin ja meikäläinen viisaampiensa ohjaukseen näissä koulutusasioissa! Ihan eri asia kuin yrittää itsenäisesti kirjojen pohjalta tehdä juttuja, kun sitä tulee ihan sokeaksi sille että missä itse mokailee. Mä oon esimerkiks melkoinen käskyjen hokija ja jonkun pitäisi paukuttaa mun päähän se että ei tarvi viittä kertaa toistella samaa!

    Niin tuo väritysasia on tosiaan jännä! Vielä se on kyllä tosi hallava selästä ja kyljistä, noissa kuvissa näyttää mustemmalta mitä livenä. Mutta voi olla että lähtee tummenemaan vielä oikein kunnolla, naamahan nyt on neitokaisella tuommoinen kunnon mustanaamio tällä hetkellä :D Ja hännänpää on kuin kastettu mustaan maalipurkkiin :)

    VastaaPoista