maanantai 22. maaliskuuta 2010

Reissukoira

Reissailut tuli reissailtua ja mukavaa oli. Pitkät automatkatkin sujuivat hienosti yhden pissipysähdyksen avulla, rauhallisesti farmariauton takakontissa pötkötellen.

Käytiin pariin otteeseen leikkimässä ystäväni "vasikan" eli ihanan valkoisen paimenkoiran ja saksanpaimenkoiran jälkeläisen Lucan kanssa. Oodi ei ystävysten kokoerosta välittänyt vaan roikkui tarmokkaasti melkein 30kg painavamman poikaparan karvoissa ja paimensi uutta pentuystäväänsä villisti haukkuen. Luca-raasunen siis joutui kertaheitolla tossun alle! :D

Wagnerin ja Oodin yhteiselo sujui myös mallikkaasti ja karvakamut pystyivät hyvin oleilemaan samassa asunnossa ilman suurempaa hässäkkää.


"Saanko mennä lähemmäs?"


"Ihanaa olla tälleen vierekkäin!"
"TÄH! Hei mee pois siitä!"


"En mä ymmärrä miksei se haluu mua kainaloon..."

Tänään laitoin kokeeksi muutaman maton lattialle, eli sisäsiisteyden opettelussa ollaan päästy jo näin pitkälle! Katsotaan kauanko menee että tulee osumia.

2 kommenttia:

  1. Ihania kaverikuvia! :D *tyks*

    Ja upeaa, että sisäsiisteys on jo noin pitkällä, että uskallat jo mattoja laitella :D Olet ilmeisesti tehnyt niin, että aina Oodin herättyä, syötyä tai leikittyä olet pihalle roudannut? :)

    VastaaPoista